Zene

A Foo Fighters-nek még azt is megbocsájtjuk, ha karácsonyi dalokat játszik

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.17 | 18:41

Ha egy zenekar karácsonyi dalt ír, az már a vég. Kivéve talán a Foo fighters esetében, mert ők egyszerűen semmivel nem tudnak hibázni.

Dave Grohl zenekara a Saturday Night Live show-ba volt hivatalos, és saját Everlong című dalukkal indítottak, utána viszont átváltottak karácsonyi hangulatba, és eltoltak két feldolgozást karácsonyfák között, csúnya pulcsikban, ahogy azt kell. Hihetetlen, de nekik még ez is jól áll. Először a Christmas (Baby Please Come Home) dolgozták egy kicsit saját képükre vokalistáik segítségével, aztán pedig a Peanuts rajzfilm egyik ünnepi betétdala is terítékre került:

Foo Fighters: Christmas Medley (Live) – SNL

Musical guest Foo Fighters perform a medley of “Everlong,” “Christmas (Baby Please Come Home)” and “Linus and Lucy” on Saturday Night Live. #SNL #SNL43 Get more SNL: http://www.nbc.com/saturday-night-live Full Episodes: http://www.nbc.com/saturday-night-liv… Like SNL: https://www.facebook.com/snl Follow SNL: https://twitter.com/nbcsnl SNL Tumblr: http://nbcsnl.tumblr.com/ SNL Instagram: http://instagram.com/nbcsnl SNL Pinterest: http://www.pinterest.com/nbcsnl/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló