Zene

Itt van, essél túl kötelező a karácsonyi slágereken

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.24 | 15:16

Úgyis meghallod mindegyiket valahol az ünnepek alatt. Essél túl tajta most!

Ezeket a számokat úgyis elkapod valamikor, ha a plázába rohansz, mert elfelejtetted a nagyi ajándékát megvenni, vagy amikor a másodunokatestvéred felteszi miközben gyanútlanul rágod a család bejglit. Hallgasd most és borzongj, olyan ez, mint az oltás, ha már egyszer egy évben túlestél rajta, akkor valamennyire védett leszel tőlük, mintha beoltottak volna.

Wham – Last Christmas

A nyolcvanas évek sosem múlnak el, pláne, ha zenéről van szó.  Mi egy taxiban kaptuk el, amikor megszólalt az autórádión, a könnyed rángógörcs után átestünk rajta. Nem rossz dal ez, csak túl direktben karácsonyi.

Wham! – Last Christmas (Official Video)

Wham!’s official music video for ‘Last Christmas’. More Wham hits here: http://smarturl.it/Wham_Spotify?IQid=WhamBB ‘Listen without Prejudice/MTV Unplugged’ – OUT NOW. Listen on Spotify here http://smarturl.it/GMFreedomSpot and get the album here http://smarturl.it/LWPGM Get the Fantasy single here http://smarturl.it/GMFantasy Music updates http://www.listen-georgemichael.com Official website http://www.georgemichael.com Facebook https://www.facebook.com/georgemichael/ Twitter https://twitter.com/GeorgeMOfficial Instagram https://www.instagram.com/georgemofficial/ Subscribe to George Michael on YouTube: http://smarturl.it/GeorgeMsubscribe ——— Lyrics: Last Christmas I gave you my heart But the very next day you gave it away.

Bing Crosby – Mele Kalikimaka (Hawaiian Christmas Song)

A plázák nagy kedvence, bármilyen remixben is, de általában szól valahol a bevásárlás közben. Javára legyen írva, hogy jó kis dal, és legalább hawaii karácsonyról szól, ami mégsem a hóeséses közhelyparádé.

Bing Crosby – Mele Kalikimaka (Hawaiian Christmas Song)

Bing Crosby sings Mele Kalikimaka (The Hawaiian Christmas Song). Slideshow of Christmas on the islands with a few scenery shots included.

 

Neoton Família – Ha elmúlik karácsony

Ha elmúúúúúlik karácsony… – ki ne visította volna fejhangon az ünnep egy bizonyos pillanatában a Neoton slágerét? Mi mondjuk nem, de hányan igen! Ez a dal gyakorlatilag mindenhonnan támad az ünnepek alatt, az örökzöld slágerrádiókban, a családban, a tévében, mindenhol ott van. Úgysem úszod meg.

Neoton Familia – Ha elmúlik karácsony (dalszöveg)

Uploaded by Tixie19981025 on 2013-12-24.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Ezt a dalt maga Mariah írta, és azóta simán vehetett a jogdíjakból egy kisebb karibi szigetet. A szám 1994-ben akad be, és azóta is a legsikeresebb karácsonyi dalok egyike. Tolják is mindenhol ezerrel, és ha nem vettünk valakinek ajándékot, annak is lejátszhatjuk, hogy lássa, ajándékot várni, amikor itt van sugárzó személyünk, egyenesen vaksággal egyenértékű. Íme, Mariah se akar ajándékot a másiktól.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

More Christmas hits here: https://LegacyRecordings.lnk.to/xmas_pl Mariah Carey’s official music video for ‘All I Want For Christmas Is You’. As featured on Greatest Hits.

Dean Martin – Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!

Minimum a Drágán add az életedben fel fog csendülni Dean Martin örökzöldje, hogy kellő kontrasztot nyújtson ünnepi hangulatával Bruce Willis koszos és véres atlétájához, de gyakori szereplője a karácsonyi partiknak is.

Dean Martin – Let it Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Dean Martin – Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Madonna – Santa Baby

Ezt nem fogjuk sokat hallani, de jó kis feldolgozás a nyolcvanas évekből, és Madonna legalább jótékonysági karácsonyi lemezen énekelte, amiért nem kapott gázsit, hogy jó sokat keressen a szeretet ünnepén.

Madonna – Santa Baby

Madonna’s cutesy pie version was recorded in the late 80s for a celebrity charity Christmas album. It was going to be released with Supernatural but this was dropped.

Plusz egy: Michael Bublé – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas

Jópár évnek ekll eltelnie, mire elmondhatod, hogy tuti bekerült az emberek lejátszási listáiba egy-egy dal. Bublé dalairól már látszik, hogy nem könnyen fognak kikopni az ünnepi dalok közül. Pedig Michael igazából nem is csinál mást, mint a régi nagy elődöket követi aláűzattal, szóval ő a karácsonyi slágerek Amy Winehouse-a.

Nyitókép: Hulton Archive/Getty Images

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...