Divat

Kanye West és Ivanka Trump együtt teszi naggyá a divatot?

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.02 | 13:18

Égőpiros cipővel dobná fel az elnök lánya a kollekciót, de a rapper fehér kapucnis pulcsikkal is borzolná az idegeket.

Ivanka Trump neve nem ismeretlen a divatszakmában, ám 2018-ban leállt a saját – nem túl sikeres -üzletláncával, hogy inkább az elnöki tanácsadói szerepére koncentrálhasson.

Most viszont szintet lépett: Kanye West menő ruházati cégéhez adja tehetségét, hogy így tegye naggyá Amerikát.

Make Amerika Yeezus

a fúzió neve, melynek keretén belül először egy pár saját Yeezy-cipőt tervez Donald Trump lánya. West termékeit főleg testszínűekként ismertük eddig, ám a Fehér Ház befolyása a piros térnyerésénk fog kedvezni.

A MAGA-sapkák égővörös világa – amitől a 41 éves rapper a saját bevallása szerint szuperhősnek érezte magát – dominál majd az új Adidas modellen, amit Ivanka fog megálmodni. Az elnök lányát a Nike korábban már elutasította, de ez csak zöld utat adott a Yeezy America nevű cipőnek.

A Trump-lány 2017-ben már plágium-gyanúba keveredett: az Aquazzura Italia egyik dizájnját, a Wild Thing nevű szandált koppintotta állítólag le – így most is érdemes lesz figyelni az eredetiséget.

Alig várom, hogy visszatérhessek a divatszakmába. Régóta álmodoztam arról, hogy Yeezy cipőt tervezzek.

 

View this post on Instagram

 

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

West is lelkes az együttműködést illetően:

Bízom abban, hogy a cuccaim jelentik a jövő trendjét. Ivankával a fedélzeten, ismét naggyá tesszük a divatot. Minden, amihez érek – arannyá válik. Ismét felrakom Ivankát a divat térképére!

Hogy fokozza az izgalmakat, a botrányos

Slavery was a choice

és hasonló idézeteit is pólóra fogja tenni. Az ikonikus piros baseballsapkára a márka feliratát varratja, és még Ku-Klux-Klan-utánérzést keltő, fehér kapucnis pulcsikat is piacra dob:

Ezzel mutatom meg a fehér felsőbbrendűség híveinek, hogy nincs hatalmuk fölöttem. Bármit hordhatok. Még Trumpot is támogathatom, és a lányával is dolgozhatok – ám ettől sem én, sem ők nem válnak olyanná, mint a fehérek felsőbbrendűségét hirdetők.

Adidas Yeezy Boost 350 #09_6

Hogy a kitapintható logikai bukfencet hogyan hidalja át Kim Kardashian párja, arra a Hyperallergic.com ezt a sommás választ kapta:

Yeezus maga a jövő!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló