Mobiltech

Kiszivárgott, mikor jöhet és milyen lesz az olcsó iPhone

Az olcsó szót érdemes a helyén kezelni az Apple esetében, mindenesetre az iPhone SE nem volt olyan drága. Reméljük, hogy ez a második verzióra is igaz lesz.

A pletykák Ming-Chi Kuótól származnak, aki már többször bizonyította a megbízhatóságát az Apple szivárgásaival kapcsolatban. A 2016-os iPhone SE úgy nézett ki, mint egy iPhone 5, viszont ugyanannyi erő volt benne, mint egy 6S-ben, most is valami ilyesmi fog történni, amennyiben bízhatunk Kuóban.

A nevét persze még nem tudjuk, de nevezzük iPhone SE 2-nek. Ha igazak a pletykák, akkor 2020 első negyedében érkezik majd, és úgy néz majd ki, mint egy iPhone 8. A13-as processzor kerül bele, tehát olyan gyors lesz, mint egy iPhone 11. Ezek mellett Touch ID lesz benne arcfelismerő helyett.

Amikor az iPhone SE-t bemutatták, akkor Magyarországon 158 ezer forintba került a 16 GB-os verzió, 198 ezerbe pedik a 64 GB-os. Ezek az Apple hivatalos oldalának az árai, más helyeken azért olcsóbban lehetett hozzájutni. Remélhetőleg nem tolják túl az árakat, hogy az is vehessen Apple telefont, aki nem szeretne 300-400 ezer forintot erre költeni. Na meg biztos vannak egy páran, akik inkább az ujjukkal azonosítják magukat, és jobban tetszik nekik a régebbi dizájn.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.