Film

Saját gázsijából egészítette ki alulfizetett női partnere díját a Fekete Párduc sztárja

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.30 | 13:48

Újabb szívmelengető sztori derült ki a nemrég elhunyt Chadwick Boseman-ről, aki a Fekete Párducot játszotta a Marvel szuperhősfilmjeiben.

Újabb fantasztikus sztori került napvilágra a Fekete Párduc megtestesítőjéről. A színészről Sienna Miller nyilatkozott, akivel Boseman a 21 híd című filmben játszott együtt. A színésznő elmondta, hogy a munka majdnem nem jött össze neki, mivel a stúdió nem akarta megadni neki azt a gázsit, amire igényt tartott volna. Ekkor azonban közbelépett Boseman, aki amúgy is lobbizott azért, hogy Millerhez kerüljön a szerep, és felajánlotta, hogy a saját fizetéséből pótolják ki a színésznőét.

Mivel sokat vacilláltam, hogy visszamenjek-e dolgozni, és a lányom épp ekkor kezdte az iskolát, így nem igazán volt jó az időzítés, úgy voltam vele, hogy akkor vállalom a munkát, ha megfelelőképpen kompenzálnak érte. Végül Chadwick volt az, aki felajánlotta a gázsija egy részét, hogy kijöjjön az az összeg, amit kértem. Azt mondta, azért tette, mert ez volt az az összeg, amennyit érdemeltem

-mondta Miller az Empire-nek.

Forrás: 24.hu

Kép: AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.