Belföld

Megkapta a kínai vakcina engedélyét, ami szerinte egy fecni – Gyógyszerkísérlet végeznek rajtunk?

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.05 | 11:32

Egyelőre semmilyen hiteles eredmény nincs arról, hogy milyen hatékonyságú, különösen így van ez 60 éven felüliek esetén.

“A hatóság megküldte számomra a kínai vakcina engedélyét, ami még az oroszénál is botrányosabb fecni” – írja a Facebook oldalán Hadházy Ákos.

kinai-vakcina-434548

Ebben ugyanis UTALÁS SINCSEN ARRA, HOGY A VAKCINA HATÉKONYSÁGÁRÓL DOKUMENTUMOKAT, RÉSZLETES VIZSGÁLATI EREDMÉNYEKET KAPTAK VOLNA.

-írja az oldalán.

Összehasonlításul mellékelem az orosz vakcina engedélyének részletét is, ott az indoklás második pontjában legalább beszélnek a HATÉKONYSÁGRÓL és annak dokumentációjáról. A kínai esetében a második pont a TÖRVÉNYI FELTÉTELEKRŐL SZÓL, ARRÓL, HOGY SZIJJÁRTÓ IGAZOLTA, HOGY MÁR 12 milliót beadtak 6 nem demokratikus országban. Azt azonban a virológus külügyminiszter nem igazolta, hogy ez milyen hatékonyságot jelent.

A kínai engedélyt semmilyen vizsgálat nem előzte meg, igaz – miképpen az orosz esetében is – az engedély előírja, hogy ezt azért majd gyártási tételenként el kell végezni.

-tette hozzá.

Kitért arra is, hogy lehet jó a vakcina, de egyelőre semmilyen hiteles eredmény nincs arról, hogy milyen hatékonyságú, különösen így van ez 60 éven felüliek esetén.

A hatékonyságról szóló hiteles dokumentáció nélkül ezzel oltani tömegeket: gyógyszerkísérlet.

-zárja a bejegyzést.

A Sinopharm-vakcinának ezzel a rendelettel csináltak utat a gyógyszerhatósági vizsgálat helyett, amely felvet pár kérdést. Pontosan ez az, amiről nyíltan tanúskodik a Hadházy számára elküldött engedély is.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.