Bulvár

“Nekem egy asszonytól született gyerekem” – kőkeményen beleálltak Berki Krisztiánba

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.20 | 14:48

Bárdosi Sándor levezette, miért nem vállal közös műsort Berkivel.

Szabó Győző a Blikk+Győzőben arról kérdezte az egykori birkózó Bárdosi Sándort, hogy mi alapján válogatja meg, milyen tévéműsorban szerep. Attól is függ, kikkel kell szerepelni. Vannak olyan celebritások, akiből celebritásokat csináltak, akik mellé nem szívesen állok oda, mert homlokegyenesen ellentétesen gondolkodunk – mondta Bárdosi Sándor. Azt is elmondta, hogy nem pénzért vállal műsorokat, oda szerződik, ahol van kedve vendégeskedni.

„Berki Krisztiánnak mit tudnék én mondani?

Találkoztunk már, elbeszélgetek én vele, nem vagyunk rosszban, de nem tudom… Neki Bentley-je van, én meg elvagyok a családi kocsival. Csakhogy én láttam az autóm törzskönyvét, ő soha.” Aztán rátért a családi dolgokra: „nekem egy asszonytól született gyerekem. Próbálom azt a normát követni, amit otthonról hoztam”.

„A józan paraszti eszemre hagyatkozva csinálom ezt,

nem tanultam iskolában, nincs mögöttem stáb, amelyik elmondja, hogy ezt vállalhatom-e vagy sem. Sokszor műsorokban azt érzem, én vagyok az egyedüli barom, aki odamegy tök kevés pénzért, mindenki többet keres nálam, de mindig én csinálom meg a műsort” – kesergett az olimpiai ezüstérmes Bárdosi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.