Celeb

„Megsértődött, ha nem ismerték fel” – Kasza Tibi exe kitálalt

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.05 | 06:28

Crystal egykori énekesnője őszintén beszélt kapcsolatukról.

Forrás: TV2

A Crystal együttes 1998-ban alakult, összesen hat stúdióalbumot készítettek és sikert sikerre halmoztak. 2010-ben oszlott fel a zenekar ezt követően pedig a Crystal énekesnője, Lajtai Kati is visszavonult egy időre. Később énektanárként kezdett dolgozni a Sztárban Sztárban és a Sztárban sztár leszek!-ben is tanít. Most pedig a visszatérést tervezi és már első saját dala is elkészült.

Lajtai Palikék műsorában mesélt arról, milyen volt az életük, amikor Kasza Tibivel még együtt zenéltek és egy párt is alkottak.

Jóban vagyunk, bár nem tartjuk a kapcsolatot, nem szoktuk egymást felhívogatni. Ha összefutunk, akkor igazából nekem olyan érzésem van, mintha egy nagyon távoli, régi rokon lenne. Nagyon sok időt, nagyon koncentráltan töltöttünk együtt ahhoz, hogy régi, majdnem hogy családi érzéseim legyenek vele. Természetes, hogy élvezi ezt az ember a színpadon, de amikor mögötte voltunk… Ebben nagy különbség volt Tibi és köztem, ő volt az, aki megsértődött, ha nem ismerték fel, mikor belépett valahova. Ma meg már szerintem örül, ha nem ismerik fel, és elutazik. Ő ebben lubickolt, kereste, vágyta minden szegletében, a színpadon kívül is. Én viszont olyan voltam, aki ezt a színpadon szerette megélni. Szerettem azt a részét is egyébként, hogy mentünk, beszélgettünk erről, a médiapezsgést is valamilyen szinten, de aztán a színpad mögött inkább zavarba ejtett, ezt nem nagyon használtam ki.

– mesélte Lajtai Kati


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.