Film

Will Smith megcsinálta a filmet, amire olyan rég vártunk

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.27 | 11:03

Pont az Oscar-díjátadóra időzítette a Netflix a legújabb saját gyártású filmjének rövid beharangozóját. Nagyon vártuk már a modern fantasy eljövetelét, igaz, nem Will Smith-szel képzeltük el. Szerencsére nem ő rendezi, csak a főszerepet játssza.

Réges-régen, még a 90-es években bizonyos körökben nagy népszerűségnek örvendett a Shadowrun szerepjáték, és az az alapján íródott regények. Az alapsztori szerint valamikor a közeli jövőben bekövetkezik az Ébredés, vagyis újra megjelennek a legendák és mesék lényei, az eddig köztünk rejtőző orkok és tündék, felébrednek a föld alatt szunnyadó sárkányok, egyes emberek pedig rájönnek, hogy a mágia nem szemfényvesztés többé, hanem halálos tudás.

Az eredmény a 2050-es évekre egy remek kevert világ, ahol a cyberpunk klisék elválaszthatatlanul fonódnak össze a misztikus lényekkel: öltönyös tündék irányítják a nagyvállalatokat, és ork gengszterek randalíroznak az utcákon. Mindig is vártuk a megfilmesítését, de valahogy soha nem vállalta senki. Most viszont a Netflix csinál valami hasonlót: az Oscar-gála alatt harangozták be a Bright (talán a Ragyogás lenne a legjobb magyar fordítás) című filmet.

BRIGHT – Official Trailer #1 (2017) Will Smith, David Ayer Sci-Fi Movie HD

http://comicbook.com/ – Bright – Official Trailer #1 (2017) Will Smith, David Ayer Sci-Fi Movie HD Follow us on Twitter ► https://twitter.com/ComicBook Like us on Facebook ► https://www.facebook.com/comicbookdotcom Get more on Google+ ► https://plus.google.com/+Comicbook/

A 30 másodperces teaserből nem sok minden derül ki, és az eddig megjelent leírásokból is csak annyit tudni, hogy Will Smith karaktere egy zsaru, akinek együtt kell dolgozni egy orkkal, hogy megtaláljon valami fegyvert, amit mindenki nagyon keres és kész ölni is érte. A képek mintha arra utalnának, hogy a tündék a hunyók, de persze majd meglátjuk.

A filmet 90 millió dollárból készítették, a rendező David Ayer, aki a Suicide Squadot is csinálta. Látványra valószínűleg nem lesz panasz. Az író Max Landis, akinek nincs igazán nagy durranás a listáján, de ő írta például a 2015-ös Victor Frankensteint, vagyis van némi érzéke a sötét dolgokhoz. A pontos bemutató még nem ismert, valamikor decemberben várhatjuk a filmet a Netflixre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.