Autó

Ez a férfi szerelmes a kocsijába, és meg is hágja azt

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.07 | 19:20

A párja már olyan korban van, hogy folyamatos gondoskodásra szorul.

Az USA-beli Arkansas államban élő 37 éves Nathaniel évek óta boldog párkapcsolatban él 24 éves kedvesével, ám szerelmének tárgya nem egy személy, hanem egy 1998-as évjáratú Chevy Monte Carlo gépkocsi.

A férfi valóban gyengéd érzelmeket táplál a Chase névre keresztelt autója iránt, akivel igyekszik minden tekintetben úgy élni, mintha egy teljesen hétköznapi kapcsolatban lennének.

Nathaniel még 2005-ben egy autókereskedésben talált rá a tűzpiros kocsira, és azt mondja, azonnal érezte, ahogy szikrázik a levegő kettejük között, öt évig még titokban tartotta a kapcsolatukat, mert tartott tőle, hogy emiatt elveszítheti a munkáját, ám egy ideje már teljesen nyíltan vállalja vonzódását az autójához.

Nem tudom, mitől van ez bennem, de azt tudom, hogy nagyon szeretem Chase-t és mindig jól érezzük magunkat együtt

– idézi a Daily Star a férfit, aki korábban egy objektofíliáról szóló dokumentumfilmben mesélt kapcsolatáról.

Kapcsolatuk nem csak lelki, hanem testi síkon is működik: a férfi szereti simogatni az autó felületét, sőt, fojtogatni szokta a motorháztetőt, amikor szeretkezik vele.

Szeretem nekinyomni és hozzápréselni az ágyékomat, így kényeztetjük egymást. Szeretek ráhajolni a motorháztetőjére is, de az a legjobb, amikor aláfekszem. Azt ő is nagyon szereti. Igazán különleges érzés, amikor szeretkezünk

– árulta el a férfi.

Forrás: indirekt


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló