Forma-1

Biztosan zárt kapus lesz a Magyar Nagydíj

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.05.04 | 15:18

Nem lehet augusztus 15-éig 500 fősnél nagyobb tömegrendezvényeket tartani, tehát futam lesz, csak máshogy!

A Magyar Nagydíj 2020-ban nem fogad nézőket, a tévében követniük a versenyt a Forma-1 rajongóinak.

A kormány múlt héten csütörtökön bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt egészen augusztus 15-éig nem lehet majd 500 fősnél nagyobb tömegrendezvényeket tartani az országban, ezért több fesztivál elmarad, a meccsek is zártkapukkal indulnak újra. Sajnos az időszakba beleesik a naptárban augusztus 2-i időponttal szereplő Forma-1-es Magyar Nagydíj is. A Hungaroring múlt héten közleményben reagált:

A Kormány azon döntése, hogy augusztus 15-ig nem tarthatók 500 főnél nagyobb létszámú rendezvények az országban, a Formula 1 Aramco Magyar Nagydíjat is érinti.

A Hungaroring csapata a legvégsőkig kivárt, és jelenleg is folyamatosan egyeztet a nemzetközi jogtulajdonossal, ám mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a 35. Formula 1 Magyar Nagydíjat minden erőfeszítésünk ellenére sem tudjuk nézők előtt megtartani.

Természetesen számunkra is az egészség a legfontosabb, és az, hogy fantasztikus szurkolóinkat, munkatársainkat, sportszakmai személyzetünket biztonságban tudjuk, így elismerjük, hogy ez a döntés szükséges volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló