Motor

A jelenlegi helyzetről és a terveiről beszélt Valentino Rossi

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.06.02 | 13:48

Beszélt a karanéntról, és azt is elmondta, minek kell teljesülnie, hogy ne vonuljon vissza.

A koronavírus-járvány miatt nagyjából a MotoGP-idény fele elmarad(t), és esélyes, hogy azonos pályán több futamot rendeznek majd. A jelenlegi helyzetről és a terveiről beszélt a sorozat legnagyobb sztárja, a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi:

Őszinte leszek, számomra jó volt a karantén, az édesanyámmal, a barátnőmmel és az állataimmal lehettem. Azonban nagyon fura időszak volt, 1995 óta versenyzek, és folyamatosan úton vagyok a cirkusszal, de jó volt most kicsit otthon lenni és a versenyek miatt rám nehezedő nyomás nélkül pihenni kicsit.

– mondta Rossi.

Azonban a Motorsport-nak adott interjúja során természetesen kitért a csapatára, a jelenlegi idényre és arra a hírre miszerint a Petranoshoz szerződhet:

Örülök a lehetőségeimnek a Petronas csapatával. Nem gyári egység, de egy nagyon jó, magas színvonalú csapat. Nem akarok búcsúturnét, csak akkor megyek a Petronashoz, ha azt érzem, hogy versenyképes leszek. Ha folytatom, csak azzal a céllal fogom, ha versenyképes leszek és a győzelemért, a dobogóért tudok harcolni
– nyilatkozta a 41 éves olasz, akinek a mostani lesz az utolsó szezonja a gyári Yamahával.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló