Belföld

Nagy áremeléssel készül a Magyar Telekom

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.16 | 13:48

Hamarosan mindenki magasabb számlát kap a szokásosnál.

Fotó: Pixabay

A Magyar Telekom bejelentette, hogy 2024. március 1-jétől áremelést vezet be, az érintett szolgáltatások havidíjait 15%-kal emelik. A távközlési vállalat közölte, hogy az áremelés az infláció követésének eredménye, és az inflációs nyomás enyhülése mellett a Központi Statisztikai Hivatal 2023-as év második felére vonatkozóan 17,6%-os éves fogyasztói árváltozást állapított meg.

A Magyar Telekom hangsúlyozta, hogy az áremelés mértéke a gazdasági és piaci folyamatok, valamint az ügyfelek érdekei figyelembevételével került meghatározásra. A vállalat ennek ellenére a statisztikai adatoknál alacsonyabb, 15%-os inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz. Ez az intézkedés a vállalat részéről az inflációtól való függésben történő árképzés stratégiájának részét képezi.

A havidíj korrekció érinteni fogja az Általános Szerződési Feltételekben és az előfizetői szerződésekben meghatározott szolgáltatásokat és díjcsomagokat. Fontos megjegyezni, hogy a forgalmi típusú díjak változatlanok maradnak.

Az érintett ügyfelek, azaz az üzleti vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek márciusban, míg a lakossági vezetékes, lakossági mobil- és üzleti mobil-előfizetők áprilisban kapják meg a módosított havi díjakat tartalmazó számlájukat. A távközlési vállalat a bejelentéssel egyidejűleg arra kérte ügyfeleit, hogy figyeljék a közvetített információkat a változásokról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló