Belföld

Szigorít a MOL, mostantól a jogosítványt is nézik

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.17 | 17:48
  • trendindex: 18

Legalább egyéves jogsi fog kelleni.

Kép: Wikipedia

Hétfőtől frissülnek a Mol Limo közautó-szolgáltatás feltételei, és több fontos változásra kell számítani a regisztrálóknak.Az új szabály a gépjárművezetői engedéllyel rendelkező, 20 életévüket betöltött személyekre vonatkozik, akik legalább egy éve rendelkeznek jogosítvánnyal.

Mit tud az idei év csúcstelefonja? Ugyan ennél nincs jobb a piacon Androidos téren, de több mint fél millióba kerül, de megéri? Erre keressük a választ, nézz bele a videónkba.


 

A Mol Limo flottája is kibővül, hiszen a Suzuki Vitarák is csatlakoznak a szolgáltatáshoz, és ezek az autók azonos díjkategóriába kerülnek a már ismert Toyota Yarisokkal és Opel Astrákkal. Ez a bővítés további lehetőségeket biztosít a felhasználóknak az autók kiválasztásában.

A szigorítások közé tartozik az állatok szállítására vonatkozó rendelkezés is. Aki háziállatot visz a Mol Limo autójába, annak számolnia kell egy 30 ezer forintos büntetéssel. Ezek a változások arra irányulnak, hogy a szolgáltatás minőségét és a felhasználók kényelmét tovább növeljék, valamint a flotta korszerűsítésével lépést tartva még szélesebb választékot kínáljanak az ügyfeleknek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló