Belföld

Elképesztőt mondtak Orbánék: ennyien töltötték ki szerintük a konzultációt

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.19 | 09:58
  • trendindex: 5

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő dobott be egy ellenőrizhetetlen számot.

A szuverenitás védelméről szóló, szerdán éjfélkor zárult nemzeti konzultáción több mint másfél millióan vettek részt – közölte a kormányszóvivő csütörtökön. A Szentkirályi Alexandra a Kormányinfón azt állította, hogy a nemzeti konzultáción 1 518 455-en vettek részt, a kérdésekre válaszolók 84 százaléka postán küldte vissza az íveket – írja a Propeller.

A kormányszóvivő köszönetet mondott mindenkinek,

aki részt vett a nemzeti konzultáción, amelyen az emberek a többi között a brüsszeli migrációs tervekről, a fegyverszállítás kérdéséről, az ukrán uniós tagságról vagy a génmódosított ukrán gabonáról nyilváníthattak véleményt. Úgy fogalmazott: a magyarok el tudták mondani a véleményüket, ellentétben a többi uniós polgárral, Brüsszel ugyanis nem kérdezte meg az uniós polgárokat ezekről az

“őket mélyen érintő, nagyon fontos kérdésekről”.

Mit tud a Samsung idei csúcsmodellje? Nézz bele a videónkba és minden kiderül.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta: a konzultáció eredményeként azon lesznek, hogy a magyar emberek hangját Brüsszelben hallassák. Megfigyelők szerint azonban a konzultáció kérdései célzatosak, sugalmazzák a kormány által helyesnek tartott választ és leginkább a Fidesz közpénzből kifizetett pártpropagandájának tűnik.

Diplomata útlevelet adtak Orbánék a Csíki Sör gyártójának, erre nem akar fizetni a gyorshajtása miatt


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló