Belföld

Figyelmeztetést adott ki a Lidl – ez minden vásárlót érint

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.26 | 17:18

Az interneten és a közösségi oldalakon egyre több hamis, a boltlánc nevével visszaélő csaló hirdetés jelent meg. A Lidl figyelmeztet: nem szerveznek nyereményjátékokat, a győzteseket pedig mindig személyesen értesítik.

“Az elmúlt időszakban rengetegen jelezték, hogy több #hamis Facebook és Instagram profil a Lidl nevében, logójóvál próbál visszaélni, főként nyereményjátékoknál. Szeretnénk felhívni a figyelmeket, hogy minden közösségi média nyereményjátékunknál külön, privát üzenetben értesítjük nyerteseinket, hivatalos felületeinken keresztül” – közölte a boltlánc.

A társaság jelezte, hogy hamis hirdetésről, kommentről, átverésről van szó, ha nincs kék pipa a Lidl neve mellett a közösségi oldalakon, mert így jelzik a Facebook és az Instagram által hitelesített, ellenőrzött profilokat.

Minden esetben a Facebookon a @LidlMagyarorszag; Instagramon a @lidlhu felületeken folytatnak hivatalos kommunikációt.

Kérik a vásárlókat, felhasználókat, hogy ha hamis oldallal, átveréssel találkoznak, jelentsék a Facebook vagy az Instagram felé, hiszen ezzel másokat is megvédhetnek attól, hogy csalás áldozatai legyenek.

Ha egy oldaltól olyan személyes megkeresést kapsz, amire nem számítottál, semmiképp ne válaszolj/reagálj rá, amíg nem ellenőrizted a forrás hitelességét!

– írják utolsó tanácsukként.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.