Belföld

Szexelő közszereplőről készült kompromittáló felvétel került elő – sok titkot rejtett Schadl György páncélszekrénye

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.26 | 18:18
  • trendindex: 4

Képeket és DVD-ket is találtak a házkutatáskor, a lemezekre egy közismert ember vezetékneve volt felírva.

Kompromittáló felvételeket találtak az egyik közéletben szereplő személyről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetőjénél, Schadl Györgynél tartott házkutatáson – értesült az RTL Híradója.

123rf

„Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek”

– áll az ügyészség összefoglalójában, amit tavaly novemberben a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének páncélszekrényében találtak.

A képek mellett kinyomtatott üzenetek és két DVD is volt a páncélszekrényben, amelyekre egy közszereplő vezetéknevét írták fel.

Schadl György előbb azt mondta, hogy nem tudja, mi van a DVD-ken, és azt sem tudja, hogy kerültek a páncélszekrénybe. A közel tíz órán át tartó házkutatás egy későbbi pontján viszont azt mondta, hogy a DVD-ken üzenetváltások vannak kimentve.

Az ügyészség ezt akkor is megemlítette, amikor Schadl letartóztatását kérték a bíróságtól. Akkor úgy fogalmaztak, hogy

a lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videófelvételt is tartalmaz.

Majd arról írtak, hogy Schadl Györgynek kiterjedt kapcsolatrendszere volt, és minden lehetséges eszközt felhasználva igyekezett különböző eljárásokat a maga vagy az őt megkereső személyek számára kedvezően befolyásolni.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.