Belföld

Varga Judit: így lettem babakocsit tologató háromgyerekes édesanyából brüsszeli harcos

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.28 | 18:18

Varga Judit a Parlamenti Szalonban zárt ajtók mögött elmondott beszédében a héten.

A volt igazságügyi miniszter nem uniós biztosi posztban gondolkozik, hanem a “brüsszeli harcos” szerepére készül. Varga Judit arról is beszélt, “ebből az ideológiai őrületből ki kell lépnünk és nem szabad hagyni, hogy a kontinens jövőjéről való közös európai döntés egyetlen ország belpolitikai zűrzavarának túszává váljon”. Véleménye szerint ezek a “bélyegek” “pusztítótűzként” képesek letarolni a racionálisan gondolkodó, józan választókat.

Ha nem tetszik a gyermekeket célzó LMBTQ propaganda, homofób vagy. Ha meg akarod állítani az illegális bevándorlást és az elutasított menedékkérőket haza akarod küldeni, mert eleged van a terrorfenyegetettségből vagy a beilleszkedni nem akarók miatti mindennapos iskolai problémákból, akkor minimum idegengyűlölő, ha nem fasiszta vagy

– sérelmezte.

A Parlamenti Szalonban elmondott beszédében Varga Judit meghatározta “a feladatot”, ennek is a legfontosabb elemét abban jelölte meg – írja az atv.hu.

Minél több helyen mondjuk el, hogy mi emberek Koppenhágától Nápolyig, Miskolctól Rotterdamig ugyanazt akarjuk. Nyugodt, emberhez méltó, önazonos életet, amit nem akarnak kívülről megváltoztatni mindenféle ideológiai divathóbort vagy birodalmi törekvés miatt.

Arról beszélt, hogy a világ történései arra kényszerítenek bennünket, hogy kizökkenjünk a megszokott életünkből, és olyan dolgokkal foglalkozzunk, amiket előtte elképzelhetetlennek tartottunk.

Néhány évvel ezelőtt én is így lettem a Schuman téren babakocsit tologató háromgyerekes édesanyából brüsszeli harcos

Varga Judit előadásáról az atv.hu számolt be részletesen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló