Belföld

Cukiskodva mesélt a fiatalkori Orbán kolbászáról az ellenzéki Fodor Gábor

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.29 | 18:18

Nem mindennapi videó tűnt fel a miniszterelnök tiktokján.

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A papíron ellenzéki Fodor Gábor jelent meg a miniszterelnök hivatalos tiktok-oldalán. Talán ezen már senki sem lepődik meg, miután egy ideje szinte már csak a kormányoldal médiájában jelenik meg. Nemrég például arról tálalt ki, hogy annak idején milyen volt Orbán Viktorral csirkét pakolni.

Kitálalt egykori barátja: Orbán Viktor a csirkepakolást szerette a legjobban

Most újabb sztori került elő a miniszterelnök múltjából, egy anekdotát hallhattunk a fiatal Orbán Viktorról és egy kutyáról, Rusztemről – írta a 444.hu.

Fodor Gábornak volt egy agresszív természetű kutyája, annak idején, amikor Orbán Viktor Zalaegerszegen volt katona. Amikor a fiatal Orbán Viktor Budapestre utazott, ő szállásolta el. Egy alkalommal, amikor Fodor Gábor elment, a kutyát pedig a szobába zárta, Rusztemnek valahogy mégis sikerült kiszabadulnia a szobából.

Nagy kiabálást, ugatást hallok. Rohanok vissza, hogy úristen, mi történt?

Rusztem a konyhában talált rá az éppen reggelizni készülő Orbán Viktorra.

Szépen elővett egy kis kolbászt, leült az asztalhoz, egyszer csak megjelent futólépésben a kutya, acsarkodva, vicsorogva, ugatva. Ott állt az ajtóban, és megdöbbent, hogy ott van egy idegen, kezében a kolbász. Nézte: Viktor, kolbász. Viktor gyors volt, azonnal jól reagált, megfogta a kolbászt, kidobta az előtérbe. Kutya nézett rá, majd rávetette magát a kolbászra, kirohant a konyhából. Ő meg ügyesen behúzta a konyhaajtót, és akkor kiabált utánam

– idézte fel a történteket.

@viktor_a_tiktokon Rusztem és a kolbász #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Fidesz #FodorGábor #kutya ♬ Happy / Video CM / Ukulele ♬ Cooking / Family(897363) – ImoKenpi-Dou


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló