Belföld

Kitálalt Csollány Szilveszter barátja: elege lett a találgatásokból, tisztába tette a dolgokat

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.30 | 13:18
  • trendindex: 22

A sportoló egyik barátja úgy döntött, tisztába teszi a dolgokat, ezért megosztott néhány sort a Csollány Szilveszterrel való beszélgetésükből.

Csollány Szilveszter halála után nagyon sok álhír és találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a sportoló beoltatta-e magát a koronavírus ellen.

IMG_7453

Sokan még mindig azt állították, hogy az olimpiai bajnok nem vett fel oltást, míg mások szerint mind a három vakcinát felvette. A sportoló egyik barátja úgy döntött, tisztába teszi a dolgokat, ezért megosztott néhány sort a Csollány Szilveszterrel való beszélgetésükből.

Azt, hogy a sportoló barátjának posztja hiteles, mi sem bizonyítja jobban annál, mint hogy az olimpikon lánya is megosztotta a saját oldalán.

Az utóbbi napokban nagyon sok álhír, találgatás jelent meg a médiában Csollány Szilveszter oltottságával kapcsolatban. Ezért alaptalanul és érdemtelenül sok negatív komment is felkerült róla. Voltak akik állítják, hogy nem volt oltva de volt olyan is aki azt mondta 3 oltást kapott, ezt használva fel propagandájuk érdekében.

– írta.

Majd megmutatta azt a beszélgetést, melyet vele folytatott december 1-én. Szeretne véget vetni a találgatásoknak, álhíreknek, hogy úgy búcsúzzunk Szilastól és úgy emlékezzünk rá mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megérdemli.

Kérek minden barátomat es ismerősömet hogy minél többen osszák meg ezt a posztot. Továbbá hozzászólásainkkal tartsuk tiszteletben Szilast, a gyászoló családot és a hozzátartozókat

– írja a posztjában Szabó Miklós.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló