Belföld

“Figyelem, itt a rendőrség!” – drámai akció a fővárosban

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.10 | 10:18

Ezekkel a szavakkal dörömböltek a budapesti célkörözési nyomozók és a Bűnügyi Bevetés Osztály munkatársai annak a zuglói lakásnak az ajtaján, ahol egy több mint hét év letöltendő szabadságvesztés miatt körözött férfi bujkált.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a Bűnügyi Bevetési Osztály bevonásával 2023. február 2-án a XIV. kerületben fogta el azt a férfit, aki börtönbüntetésének letöltése elől egyik ismerősénél rejtőzött el.

Fotó: Pixabay

A rendelkezésre álló adatok szerint az 53 éves férfi ellen csalás, sikkasztás, zártörés és egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmények elkövetése miatt a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által kiadott körözés volt érvényben év eleje óta.

M. Ferenc egy zuglói társasház lakásában, egyik barátjánál rejtőzött el,

ahol a BRFK Célkörözési Osztály munkatársainak alapos felderítői tevékenységének eredményeképpen a Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve elfogták.

A körözött férfit a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd jogerős szabadságvesztés büntetésének megkezdése céljából a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.​​


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.