Belföld

Magyar Péter fenyegetéseket kap és 24 órás védelmet javasoltak neki a vele szembenálló körök ereje és veszíteni valója miatt

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.20 | 14:18

Arra számít, hogy jogi eljárások tömegét indítják ellene, ez már el is kezdődött.

Válogatott fenyegetések kap, biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak Magyar Péternek, aki a Facebook-oldalán írt erről egy kedd reggel közzétett bejegyzésében.

Fotó: Partizán

Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általa kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt. Azonban ő továbbra is hiszi, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvédi.

Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak.

– írta Magyar, aki hálás a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársai támogatásáért.

És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot.

– tette hozz Varga volt férje, akitől ugyan sokan kérdezik, miért kezdte ezt el, mi a cél, hova szeretnék eljutni.

Hisz abban, hogy az igazság szabaddá tesz. Nem a rombolás a célja, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.