Belföld

“Ordenáré gusztustanság, mindent összehánytak” – Rubint Rékáékat botrányos viselkedésük miatt kitiltották egy luxus-szállodából

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.23 | 09:03
  • trendindex: 37

A 200 fős csapat hatalmas partit csapott, aminek nem örültek azok a vendégek aki pihenni érkeztek füredi luxushotelbe

Rubint Réka szerint parókás és műbajuszos férfiak, retro ruhába öltözött hölgyek és hamisítatlan diszkó-érzés töltötte meg az elmúlt hétvégén Balatonfüred egyik felkapott luxusszállodáját. Rubint Réka Retro farsangi Alakreform táborába 200 fizetővendég érkezett, ők voltak azok, akik a délelőttöt egy kiadós tornával töltötték, az estét pedig egy felejthetetlen bulival zárták az esemény programja szerint.

Szeretnénk határozottan kijelenteni, hogy a hétvégi rendezvény „elfajulása” egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, melyet nem lehetett előre látni. A közösségi médiában terjedő fotókon és videókon a vendégek a szálloda éttermének egyik térelválasztó párkányán táncoltak, ami mindössze pár percig tartott.

– írta bejegyzésében a szálloda.

Tavaly tavasszal mesélte a portás, hogy minden évben jönnek ezek a szerencsétlenek, alakreform címen halálra zabálják magukat, és randalíroznak a szállodában. Kell ez? Én imádom ezt a szállodát, gyakorlatilag törzsvendégek vagyunk, azt gondolom erre a rendezvényre nincs szükségük. Többet visz, mint amit hoz.

– tette hozzá egy kommentelő.

Egy másik vendég kitért arra is, hogy voltak már itt többször, elégedettek is voltak, de ezek után amit a család lerendezett, köszönik szépen legközelebb máshová mennek.

Volt akitől a szülei házassági évfordulójuk alkalmából kaptak egy a tervek szerint nyugis színvonalas hotelbe utazást. ám nem nagyon tudtak pihenni.

Wellnessben hangos ittas emberek…Úgy érezték magukat, mint egy utolsó kocsmában vagy kupiban. Félmeztelen pasik melegítőben a nők fürdőruhában berúgva ordibáltak ènekeltek a folyosókon már vacsora időben… Reggel 3- kor még nem tudtak aludni a hangos zenétől és a kiabálástól! Nagyon fáradtan és csalódottan érkeztek haza. Nagy csalódás volt!

–  írta, és hozzátette azt is, hogy inkább elmentek más étterembe vacsorázni.

A kommentelők nagy része a füredi hotel hivatalos Facebook-oldalára is ír, azzal vádolva a vezetőséget, hogy figyelmen kívül hagyták a pihenni vágyók érdekeit, és hogy a higiéniára sem figyeltek, hiszen egy kommentelő szerint összeokádtak mindent. S a higiéniára sincs tekintettel a vezetőség, mert megengedte ennek az ordenáré hordának, hogy így viselkedjenek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.