Belföld

Tudtad? A mozgás fővárosa címre pályázik Balatonfüred!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.06 | 12:30

Balatonfüreden számos fejlesztés történt tavaly, amelyekkel a város még vonzóbbá vált a turisták számára. A városvezetés szerint idén is jó idegenforgalmi szezont várnak.

A víz melletti sétányon biztonságosan lehet kerékpározni és élvezni a balatoni panorámát Fotó: 123rf.com

Balatonfüredre nemcsak a nyári időszakban, hanem egész évben érdemes ellátogatni, hiszen a város gazdag kulturális, sport- és szabadidős programokkal várja az érdeklődőket. Tavaly többek között a Kongresszusi Központot, a Brázay közparkot, a Forrás Sportparkot és az egy kilométeres, vízpartnál húzódó korcsolyapályát újították fel vagy alakították át, amelyek mind a város  család- és kerékpárosbarát arculatát erősítik – közölte a likebalaton.hu.

Böröcz István, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke, a Balatonfüredi Yacht Club ügyvezetője elmondta, hogy tavaly jó idegenforgalmi évet zártak, és erre számítanak idén is. A városvezető hozzátette, fontos számukra, hogy mindenki könnyen megközelíthesse a Balatont, és minél több zöldterület legyen a városban. A strandokra ősszel, télen és tavasszal ingyenes a belépés, a víz melletti sétányon pedig biztonságosan lehet kerékpározni és élvezni a balatoni panorámát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.