Belföld

Bereczki Zoltán kitálalt az Operettszínház balhéiról

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.13 | 16:48

Kitért arra is, hogy láthatják-e még a nézők A Rómeó és Júliában a jövőben.

Néhány napja könnyek között nyilatkozott arról, hogy visszavonul.

Fotó: RTL

Elmondása szerint 46 évesen most már főleg az apaságra szeretne koncentrálni. Az összes szerepét visszaadta a Centrál Színháznak, csak a saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik, de napközben főállású apuka. Felesége, Vica pedig visszatért a Radnóti Színházba.

A Húzós című műsorban azt is elárulta, hogy tizennyolc év után miért hagyta el a teátrumot.

Visszaemlékezve megállapította, hogy egyszerre volt nagyon nehéz és nagyon könnyű távoznia. A színház életében köztudottan volt egy olyan időszak, amikor majdnem minden nap kiderült valami olyan hír, ami csak még inkább arra késztette a színművészt, hogy távozzon. A balhékra kitérve Bereczki elmondta:

Volt hátul is rossz… Egy csomó olyan helyzet volt… Nyilván nem adja ki az ember ezt névvel és címmel. De nem volt az a hangulat már ott, ami miatt az ember héttől tízig jól érezte magát

– magyarázta az előadó.

Rómeó és Júlia című darabbal kapcsolatban azt mondta, úgy érzi, most már ennek nem lenne helye az életében. Ezenkívül azt gondolja, hogy a darab rendezőjével, Kerényi Miklós Gáborral már nem lehetne összehozni ezt a projektet, viszont nélküle sem. Kerényi botrányait leszámítva, a színész szerint az bizonyítja, hogy mennyire jó rendező a zenész színház műfajában, hogy a darabjai több száz előadást megértek.

Forrás: Blikk.hu

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló