Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Belföld

Análtágítót venne? A NAV oldalán lehet rá licitálni

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.16 | 12:18

Szokatlan termék bukkant fel a NAV Elektronikus Árverések oldalán.

A becsült értéke 47 ezer forint, de már 23 ezerért hozzájuthat a szerencsés nyertes – vette észre az RTL.

Fotó: NAV

Az adóhatóság a termékről azt írta “felhívom a licitálók figyelmét, hogy az ingóságok megtekintésén lehetőleg vegyenek részt, mert az ingóságok esetleges hibái, sérülései a feltöltött fényképek alapján maradéktalanul nem észlelhetők. Az elárverezett vagyontárgyakért sem az adós, sem az adóhatóság jótállással nem tartozik. A megtekintés során a résztvevők által nem észlelt vagy fel nem ismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt vagy valós hiányosságaiért az adóhatóság felelősséget nem vállal.”

A termékre csütörtök este 9-ig lehet licitálni. A becsült értéke 47 ezer forint, de már 23 ezerért is elviheti a szerencsés.

Az RTL információi szerint az érintett tárgy egy orvosi segédeszköz, amit a proktológiában alkalmaznak a záróizom hegesedése ellen.

Az adóhatósági eljárás ugyanis egy gyógyászati eszközöket forgalmazó cég ellen folyik, és ennek keretében nem csak az análtágítót bocsátották licitre.

A tételek között van érfogó, csomóletoló (ez egy bőrgyógyászati eszköz), több fajta csipesz, nyelvfogó, és még egy használt fénymásoló is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.