Bulvár

A Rogán-propaganda terjesztője lett a volt megasztáros Orbán Viktor oldalán

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.20 | 11:28

Almás Gergő 2012-ben a Megasztár 6. egyik énekesként szerepelt. 

Volt megasztáros tolja ezerrel Rogán kormánypropagandáját Orbán Viktor netes felületein. Az mfor megnézte a miniszterelnok.hu adatkezelési tájékoztatójában, ki segít Orbán Viktornak a közösségi médiás tartalmainak minél hatékonyabb terítésében.

Orbán netes felületeinek adatkezelője hivatalosan

a Miniszterelnöki Kabinetiroda, vagyis Rogán Antal propaganda minisztériuma. A miniszterelnok.hu adatkezelési tájékoztatója szerint az oldal adatfeldolgozója a Triton Kft., az ő dolguk a weboldal fejlesztése, karbantartása és a tartalommenedzsment. A Triton Communications Kft. tulajdonosa Kaminski Fanny, aki többek szerint Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelője, amúgy meg Habony Árpád első felesége volt.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda viszont alvállalkozót is igénybe vesz:

a We Talk Digital Kft. feladata az adatkezelő által biztosított tartalmak feltöltése a közösségi média oldalakra – írja a lap. A Rogán- minisztérium tehát ennek a cégnek küldi a kormányfőről szóló híreket, képeket, a cég pedig kiteheti a Facebookra és az Instagramra. A céget nyilvános adatbázisok szerint 2021. januárban alapították. Tulajdonosa Almás Gergő, 2021-ben

34,7 millió forintos forgalom mellett minimális nyereséggel zártak.

Digitális marketing szolgáltatásaink számos online marketing taktikához kapcsolódó tanácsadási és irányítási lehetőségeket tartalmaznak, ideértve a keresőmotor-optimalizálást (SEO), a kattintásonkénti fizetést (PPC), hirdetési kampánymenedzsmentet, online marketing stratégia alkotást, versenytárselemzést, social média marketinget, konverziós arány optimalizálást (CRO) és még sok egyéb területet – szól a cég bemutatkozása.

Az Mfor szerint Almás Gergő 2012-ben a Megasztár 6. szériájában

tűnt fel énekesként, húsz évesként, nem is rossz hanggal, egyébként. A We talk Digital referenciái között Orbán Ráhel méregdrága bababoltja  és Tiborcz István szállodái egyaránt láthatóak.

Kép forrása: TV2 – Youtube

Legalja: videón, ahogy az orosz propaganda-vezér Zelenszkijnek hajlong


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló