Sztárok

“Ki kellene b.szni ezekkel” – DopeMan szerint Orbán Viktornak le kellene mondania, és venni egy szigetet palotával

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.08 | 12:25

DopeMan szerint Orbán Viktornak le kellene mondania, és át kellene adnia a helyét az ellenzéknek, hogy „megmutathassák”, hogy „mit tudnak”. A rapper szerint Puzsér Róbert például lehetne kulturális miniszter.

DopeMan feltűnően szépirodalmi stílusban fogalmazta meg véleményét: Orbánnak, ki kellene b@szni ezekkel. Azt kellene mondania, hogy “Gyere f@sz, gyere f@asz, kormányozz, b@szd meg!

Azt is kifejtette a videóban, hogy a miniszterelnök helyében ő venne egy szigetet, odaköltözne, telepakolná a palotáját nagy, kerek seggű néger-kínai keverék asszonyokkal, és Skype-on integetne, és várná, ahogy majd Magyar Péter orvosolja a magyaroknak a gondjait.

DopeMan szerint a politikát nem lehet szentekkel művelni, mivel a politikusoknak alkalomadtán be kell piszkolni a kezüket.

Egy saját bevallása szerint kedélyállapotjavító függő neurozisos elmebeteget követ az ország. Engem az zavar, hogy ez a Puzsér, meg az összes többi is Assissi Szent Ferencet játszik, és azzal házalnak, hogy ha ők leváltják a kormányt, akkor „jó lesz”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló