Nők

Ilyet még nem láttál! Elindult hazánk első pasikölcsönzője

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.11 | 14:35

Akár háromezer forintos óradíjért is bérelhetsz pasit az ország első pasikölcsönzőjétől, a Man4you-tól. A platform nem társkereső, és szexuális szolgáltatást sem nyújt, mégis briliáns ötlet.

Illusztráció: freepik.com

Az első magyar férfikölcsönző szolgáltatás lehetőséget kínál arra, hogy társaságot találj különböző eseményekre, ha nem szeretnél egyedül megjelenni. A Man4you szolgáltatás nem társkereső, és nem nyújt szexuális jellegű szolgáltatásokat, csak társaságot biztosít azoknak, akik nem szeretnének egyedül részt venni társadalmi eseményeken.

A kezdeményezés arra reagál, hogy sok nő nem érzi kényelmesnek az egyedüllétet bizonyos helyzetekben, és a társadalom gyakran negatívan ítéli meg az egyedülálló nőket. A szolgáltatás célja, hogy segítséget nyújtson a nőknek abban, hogy magabiztosabban lépjenek ki a társadalom elé, és ne érezzék magukat kényelmetlenül csak mert egyedül jelennek meg egy esküvőn vagy rendezvényen.

A szolgáltatás igénybevételével a 25-45 év közötti nők választhatnak kísérőt különböző rendezvényekre, mint például esküvőkre vagy vacsorákra. A férfiakat egy adatbázisból lehet kiválasztani, és személyes találkozó során ismerkedhetnek meg velük. A férfiakat különféle programokra, mint például kirándulásokra vagy színházi előadásokra is el lehet vinni, és igény esetén járművet is biztosítanak a közlekedéshez.

A szolgáltatás nyitott a jelentkező férfiak számára, és minden visszajelzést figyelembe vesznek. A pénzügyi részleteket bizalmasan kezelik, az óradíjakat a férfiak állapítják meg, akiknek tagdíjat kell fizetniük. Az átlagos óradíj 3-5 ezer forint között mozog, de vannak, akik az első órát ingyenesen kínálják.

A szolgáltatás lehetőséget teremt arra, hogy a nők társaságban érezzék magukat különböző eseményeken, csökkentve ezzel az egyedüllét okozta szorongást.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló