Belföld

720 forint két pohár csapvízért: elszabadultak a balatoni árak

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.23 | 14:18

Majdnem ugyanannyiba került mint egy kávé!

A Blikk számolt be róla, hogy egyik olvasójuk Tihanyi Rege cukrászdában ivott meg egy kávét ismerősével és emellé kérték a vizet, melyért összesen 720 forintot fizettek.

A vendéglátóhely honlapján egyébként szerepel a csapvíz az italok között, ám az ár nincs mellette feltüntetve.

Két kávét kértünk, ami kifogástalan volt, és ehhez rendeletünk még két pohár csapvizet. A fizetéskor derült ki, hogy az is csaknem annyiba került mint a kávé. Csapvízként volt feltüntetve, tehát nem ásványvízről van szó

– mondta a vendég, aki a számlát is elküldte.

A Rege cukrászda fogalom a Balaton parti vendéglátóhelyek körében, az egyik legszebb panorámában gyönyörködhetnek a kávézó teraszáról a betérő vendégek.

A csapvíz ára természetesen szerepel az itallapunkon, ami alapján a vendégek tájékozódhatnak árainkról, mint minden más termék esetében.

– reagált a Blikk megkeresésére a Rege cukrászda akik elmondták, hogy a tisztított víz árképzésénél figyelembe veszik, hogy a helyben fogyasztott kiszolgálás minden termékhez megegyező szolgáltatást párosít, amelyhez igyektnek a lehető legszínvonalasabb működési feltételeket biztosítani.

A csapvizet az éttermek körében sem egyértelmű dolog, ugyanis van, ahol ingyen adják, van, ahol jelképes összeget kérnek, egyes helyeken majdnem az ásványvíz árában mérik.

Forrás: Blikk 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.