közélet

Beindult a mémgyár, Szentkirályi Alexandra adja hozzá az alapanyagot

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.25 | 18:25

Internetes mém lett Szentkirályi Alexandrából és nem úgy, ahogy azt a Fidesz szerette volna.

Találékony a magyar! Villámgyorsan szembesítette az internet népe Szentkirályi Alexandrát azzal, hogy mit is mond. Visszanyalt a fagyi! Először Gyurcsányozott egy jót, mire megszületett egy Szentkirályi Alexandrát ábrázoló mém, melyen Változást Budapestnek 7 pontos terv lett a címe. Mind a hét pont arról szólt: Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány…

Ezután Orbán Viktorral találkozott. A miniszterelnök aláírta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlóívet, melyet Facebook oldalán meg is osztott. Ebben pikírten azt mondta: bukovári lesz Karácsony Gergelynek, majd megdicsérte Szentkirályi Alexandrát.

A mémgyárosok ezen felbuzdulva felkapták Szentkirályi videóját, melyben Karácsony Gergelyt oktatta ki arról, mit csináljon utána. Autót vezetett, angolul beszélt és becsavart egy villanykörtét.

A fotója alá azt írták: „Ja, Karácsonynak van öt kaszinója 2056-ig tartó koncesszióval? Ugye hogy nincs.”

– ezzel Szentkirályi férjére, Szalay-Bobroviczky Kristófra utaltak, aki gazdag üzletemberként budapesti kaszinóvállalkozásokkal büszkélkedhetett. Na, ezt nem tudja Karácsony utána csinálni, de ezzel persze nem büszkélkedik Alexandra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló