Belföld

 „Imaláncot indítunk György Soros lassú kínhaláláért” – Ott szúrt oda Orbánnak Bödőcs ahol a legjobban fáj neki

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.03 | 09:18

Közel négyperces videóban győzködi az embereket Bödőcs Tibor, hogy lehetőleg senkinek ne ajánlják fel adójuk egy százalékát.

Közel négyperces videóban győzködi az embereket Bödőcs Tibor, hogy lehetőleg senkinek ne ajánlják fel adójuk egy százalékát.

A humorista a videóban Baltás Ferencet, a Fel Nem Ajánlott Adót Elköltő Államtitkárság főosztályvezető-helyettesét személyesíti meg.

Bödőcs hosszasan sorolja, hogy az elmúlt évben milyen felesleges dolgokra költötték az államkasszában ragadt egy százalékokat. Szeletenként hatmilliárd forintból elkészítették az univerzum legnagyobb tortáját Erős Pistából, amire darabonként 78 milliárd forintot érő marcipán Szent Istvánokat tettek.

Ha Önök nem tesznek semmit – aminek nagyon örülnénk –, és nem ajánlanak fel, az idei összegből imaláncot indítunk György Soros lassú kínhaláláért, amit úgy kell elképzelni, hogy szépen, lassan múlik el a világból a gonosz

– árulja el az idei tervekről a Baltás bőrébe bújt Bödőcs, aki minden gondolata végét a békére és a háború befejezésére futtatja ki.

A teljes videót itt lehet megnézni:

A legnagyobb elképzelés azonban a beragadt adóforintok elköltésére egy „finggyűjtó-verseny” lenne a Magyar Zene Házában, melyre három kategóriában lehetne nevezni.

Forrás: SzMo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló