Belföld

Hírt adtak Gálvölgyi János állapotáról a lányai – videó

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.15 | 15:27

Cáfolják a híreket, nincs szó tüdőembóliáról.

Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka a Facebookon szólaltak meg Gálvölgyi János állapotáról. Édesanyjuk nevében is megköszönték azt a sok üzenetet és szeretetet, amit az elmúlt napokban kaptak. A színművész túl van az életveszélyen.

Kedves Mindnyájan! A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzívosztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell

Lányai a videóban azt is elmondták, a hírekkel ellentétben nincs szó tüdőembóliáról. Úgy tűnik, hogy egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll a nehézlégzés hátterében.

Megszólalt az OMSZ Gálvölgyi ügyében: Gyűlöletcunami zúdul a mentőkre

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Gálvölgyi János szerda délelőtt került kórházba. A színész lánya, Gálvölgyi Dóra az RTL Híradónak elmondta: a nővére 9:40-kor hívta fel őt, és közölte, hogy mentőt hívott, mert a színész nem kapott rendesen levegőt és félrebeszélt. Gálvölgyi Dóra fél óra alatt megérkezett Gálvölgyi János otthonába, ám a mentőautónak nyoma sem volt, ezért ők maguk szállították kórházba a színészt. Az üggyel kapcsolatban Győrfi Pál is megszólalt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.