Bulvár

Durván nagyot ment Rúzsa Magdi a 400 millióval

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.25 | 13:30

Tartogattak meglepetéseket a hírességek cégeinek gazdasági beszámolói. Kiderült, mekkora profittal zárt Rubint Réka, Kulcsár Edina vagy éppen Rúzsa Magdi celebcége.

Már nem titok, hogyan zárták a 2023-as esztendőt a celebcégek – elkészültek ugyanis a gazdasági beszámolók, amelyeket május 31-ig kellett beadni.

Kiemelendő, hogy a tavalyhoz képest szebb eredményt ért el a Schobert család, mivel Rubint Réka Alakreform Kft-jének nettó árbevétele 218 millió forintra rúgott, egy évvel korábban ez az összeg 153 millió volt, azaz 43 százalékos a javulás – tudatta a blikk.hu.

Rubint Réka esetében javult a jövedelmezőség is, 31 milliós profittal – ebből osztalékként 28 millió forintot fizettek ki a fitnesslady-nek.

Rúzsa Magdi jelentős bevételre tett szert – Fotó: Facebook.com/ruzsa.magdolna

Rúzsa Magdi is komoly profitot könyvelhetett el. Plagiguel Kft. elnevezésű cége 389 milliós árbevétellel zárta a 2023-as évet, csaknem 59 milliós profittal. Cégbeszámolója alapján a tavaly adózott eredményt osztalékként kifizetik – írta a blikk.hu.

Az énekesnő 2022-ben 170 milliós árbevételt ért el és 48 milliós profitot, vagyis 128 százalékos esetében a bevételnövekedés.

Kulcsár Edina, aki a cégadatokban férje, Varga Márk vezetéknevén szerepel, Varga Edinaként, három cégben is tulajdonos. Ezek a Blikk információi szerint az alábbi bevételeket hozták.

A BeautyStation Kft. 74 milliós árbevételt könyvelhetett el, azaz lemaradt a tavalyi 143 millió után. 2023-ban 10 milliós profitot ért el – a társaság nem döntött osztalék kifizetésről.

Az Edina Kulcsár Kft. esetében a bevétel 45 millió, míg 1 évvel korábban 81 millió volt. A sztár 20 milliós profitot tudhat magáénak. Kulcsár Edina Megabeauty Kft.-jének ugyanakkor nem volt bevétele a tavalyi évben.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.