Belföld

Vodafoneos vagy? Akkor ezt mindenféleképpen tudnod kell

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.20 | 17:18

Tavaly nyáron a történetének legnagyobb informatikai projektjét hajtotta végre a hazai Vodafone, teljesen új háttérrendszerre állította át a mobilos ügyfeleit.

A július közepén kezdődött átállásnak az eredeti tervek szerint pár nap alatt meg kellett volna valósulni, ehhez képest a műveletet csak augusztus végére tudta befejezettnek nyilvánítani a vállalat, mindeközben a legkülönfélébb hibák miatt frusztrált ügyfelek nagy számban panaszkodtak a távközlési cégre – írja az Origo.

Fotó: 123rfobile

 

A Vodafone bejelentése szerint most jön a második menet, ezúttal az otthoni szolgáltatásait használókat, azaz a volt UPC-s ügyfeleket fogja áttenni az új rendszerébe.

A tervek szerint az átállás érdemi része 2022. július 11–16. között valósul majd meg, ennek során nem lesz elérhető többek közt a számlafizetés, az online egyenlegfeltöltés, a My Vodafone mobilapp, továbbá az olyan mobilegyenleg terhére igénybe vehető szolgáltatások, mint például autópálya-matrica vásárlás, a parkolás indítása és leállítása, a lottózás.

Ettől független az előkészületek már 2022. június 24-én megkezdődnek, ettől a naptól fogva már nem lesz elérhető az interneten az otthoni szolgáltatások kötése, az extrák igénylése, az előfizetés költöztetése és módosítása.

Címlapkép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló