Gasztró
Rántott húst ennél? Itt a lista Magyarország legjobb helyeiről
Szakemberek állították össze a Magyarország legjobb rántott húsos helyeiről készült listát.
Sokunk kedvenc étele még mindig nagy népszerűségnek örvend, sőt, ma már nemcsak a vasárnapi menü részét képezi, de a hétköznapokon is kiemelt szerepet kap. Nemcsak nálunk, de az egész világon elterjedt, és többféle változatban találkozhatunk vele.
Nem csoda, ha nem tudjuk megunni, hiszen a rántott húst számtalan módon készíthetjük el. A panírba rakhatunk akár diót, mandulát, de ízesíthetjük fokhagymával, paprikával is, hogy egyedi és izgalmas ízvilágot hozzunk létre. A bundán túl pedig a töltött verziók sokszínűsége még több új dimenziót nyit meg ennél a közkedvelt fogásnál.
Persze népszerűségét nemcsak az ízének, hanem az egyszerű elkészítési módjának is köszönheti. Körettel, szószokkal is fogyaszthatjuk, és persze ne feledkezzünk meg a rántott húsos szendvicsekről sem. Mi például legutóbb krumplis tésztával ettük, és bár elsőre furán hangozhat, de azt kell, hogy mondjuk, határozottan működik!
Hazai ízeket kóstoltunk a Don Pepében – Na, de hogy lesz köret a krumplis tészta?
Az Audi-Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz idén is felkutatta azokat az éttermeket, ahol mennyei, roppanós bundába zárták a húsokat, és kiválogatott közülük 10+1 helyet, ahol a legjobb rántott húst készítik az országban – írja a Femina.hu.
TOP 10+1 RÁNTOTT HÚS
- MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
- Anyukám Mondta
- Buja Disznó(K)
- Déryné
- Hableány
- Kistücsök Room&Food
- Kollázs Brasserie&Bar
- Rosenstein Vendéglő
- Sauska 48
- Spago by Wolfgang Puck
+1. STAND25 (CORDON BLEU)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.