Gasztró

Rántott húst ennél? Itt a lista Magyarország legjobb helyeiről

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.27 | 17:48

Szakemberek állították össze a Magyarország legjobb rántott húsos helyeiről készült listát.

Fotó: Pexels

Sokunk kedvenc étele még mindig nagy népszerűségnek örvend, sőt, ma már nemcsak a vasárnapi menü részét képezi, de a hétköznapokon is kiemelt szerepet kap. Nemcsak nálunk, de az egész világon elterjedt, és többféle változatban találkozhatunk vele.

Nem csoda, ha nem tudjuk megunni, hiszen a rántott húst számtalan módon készíthetjük el. A panírba rakhatunk akár diót, mandulát, de ízesíthetjük fokhagymával, paprikával is, hogy egyedi és izgalmas ízvilágot hozzunk létre. A bundán túl pedig a töltött verziók sokszínűsége még több új dimenziót nyit meg ennél a közkedvelt fogásnál.

Persze népszerűségét nemcsak az ízének, hanem az egyszerű elkészítési módjának is köszönheti. Körettel, szószokkal is fogyaszthatjuk, és persze ne feledkezzünk meg a rántott húsos szendvicsekről sem. Mi például legutóbb krumplis tésztával ettük, és bár elsőre furán hangozhat, de azt kell, hogy mondjuk, határozottan működik!

Hazai ízeket kóstoltunk a Don Pepében – Na, de hogy lesz köret a krumplis tészta?

Az Audi-Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz idén is felkutatta azokat az éttermeket, ahol mennyei, roppanós bundába zárták a húsokat, és kiválogatott közülük 10+1 helyet, ahol a legjobb rántott húst készítik az országban – írja a Femina.hu.

TOP 10+1 RÁNTOTT HÚS
  1. MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
  2. Anyukám Mondta
  3. Buja Disznó(K)
  4. Déryné
  5. Hableány
  6. Kistücsök Room&Food
  7. Kollázs Brasserie&Bar
  8. Rosenstein Vendéglő
  9. Sauska 48
  10. Spago by Wolfgang Puck

+1. STAND25 (CORDON BLEU)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló