Belföld

Üzent az Árpád hídi balesetben elhunyt kerékpáros édesanyja

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.09 | 11:18

Az édesanya szerint több médium valótlanságot közölt az ügy kapcsán.

Fotó: Pixabay

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, múlt héten egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsebesültek, az egyikük életét már nem tudták megmenteni.

Megszólalt a rendőrség az Árpád hídi brutális gázolás kapcsán

Az elhunyt kerékpáros édesanyja a Totalcarhoz eljuttatott üzenetében azt írta, “nincs tapasztalata ekkora veszteségek kezelésében, feldolgozásában, így első fájdalmában írt néhány hozzászólást a közösségi oldalon, amiről úgy véli, a körülményekre való tekintettel érthető az indulatos megfogalmazás”. Úgy érezte, a benne kavargó érzelmek egy részének kiadása segíthet a gyászfolyamatokban.

Az említett hozzászólásokat a média egyes „szorgalmas” munkatársai kimásolták, majd újságírási célokra felhasználva leközölték azt mind az online, mind a nyomtatott platformjukon – melyeket azóta több online hírportál és közösségi oldal is átvett.

Mint írja, “bár tisztában volt azzal, hogy nyilvános, bárki számára hozzáférhető, amit ír, nem gondolt olyan következményekre, hogy azokat bármely médium felhasználja a témában azt sugallva, hogy tudatosan a médiában, az adott lapnak tett nyilatkozatot”.

Nem gondoltam továbbá, hogy olyan valótlan tényt közölnek, hogy telefonon elértek bennünket.

Nyomatékosan közölte, hogy sem ő, sem családtagjai nem nyilatkoztak egyetlen médiumnak sem.

Nem üzentem továbbá a baleset okozójának, nem mondtam olyat, hogy „milliárdos csemete ölte meg a fiamat” (mert egyes közösségi oldalakon ilyen megnyilvánulást is „idéztek tőlem”, amit én sosem mondtam), hiszen még folyik az eljárás és nem ismerem a balesetben érintett egyik embert sem.

Forrás: Totalcar


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló