Belföld

Részegen balestezett a fideszes politikus, ám úgy politizál tovább, mintha semmi se történt volna

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.12 | 17:18
  • trendindex: 5

A jobboldali fideszes részegen okozott balesetet, a baloldali meg a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

A Keszthelyi Járási Ügyészség Horváth Tamás Mihály keszthelyi fideszes önkormányzati képviselő ellen ittas vezetés miatt vádat emelt június végén.

fideszes

A politikus véralkohol szintje az általa okozott baleset idején közepes fokú volt – írja a 24.hu.

Április 8-án szombaton délben Horváth Tamás Mihály a keszthelyi Ady Endre utcából fordult rá a Tapolcai útra, de nem tudta bevenni a kanyart, ezért átsodródott a másik sávba, ahol nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak. A balesetben a vétlen járművezető nő és utasa is könnyebben megsérült. A rendőrök megszondáztatták a helyi Fidelitas elnökét, a Keszthelyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KKEF) vezetőjét, majd előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, a jogosítványát pedig elvették.

A Fidesz azóta is hallgat az ügyben, a lap kérdéseire sem válaszoltak. Horváth Tamás Mihály a balesetet követő testületi ülésen állítólag beszélt a történtekről, de mivel „ügyesen” a nyílt és zárt napirend között szólalt fel, így sem a helyi tévé nem számolt be róla, sem a jegyzőkönyvben nincs nyoma. Horváth Tamás Mihály ekkor bocsánatot kért, és elmondta, hogy a történtek ellenére tovább politizál.

A képviselő hivatalos Facebook-oldalán egyetlen szó sincs az általa okozott balesetről, így természetesen bocsánatkérés sem olvasható. Horváth néhány nappal ezelőtt Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetővel fotózkodott a Fidelitas rendezvényén, úgyhogy a pártja szerint nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább haladni. Míg szembe nem jön megint egy részeg fideszes.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.