Belföld

Luxusjachton romantikázik Mészáros és Várkonyi: Az átlag magyarnak 8240 évet kellene ezért a hajóért dolgoznia

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.07 | 10:48
  • trendindex: 5

Augusztus 3-án délután szállt fel Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, rögtön el is indultak Caprira.

A NER-elitet eddig luxusjachtoztató Szíjj László eladta mindkét hajóját, a Mészáros Lőrinc és Szijjártó Péter nevével korábban fémjelzett Lady MRD-t csakúgy, mint a Mészáros-klán tagjait és üzletfeleit is utaztató Seagul MRD-t.

meszaros-szerelmes

Az új hajót, amin a hírportál fotósa Mészáros Lőrincről, Várkonyi Andreáról és ifj. Mészáros Lőrincről is tudott képet készíteni, egy Superyachtfan nevű oldal 75 millió dollárra értékeli (kb 26,5 milliárd forint), ami azt is jelenti, hogy a korábban dobra vert Szíjj-féle jachtok (a Lady MRD 5,6 milliárd forintért kelt el, míg a Segull MRD-t most 12,5 milliárd forintért hirdetik) együttesen nem érnek annyit, mint a ROSE D’OR.

A ROSE D’OR néhány helyen már megfordult idén, először június 27-én vették igénybe, de szokatlanul rövid turnusokban volt elérhető az arra érdemesek számára.Járt Máltán (Valetta), aztán Szicílián (Taormina, Siracusa, Riposto).

Július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira.

A sziget előtt lehorgonyoztak, este fél nyolckor beálltak a Marina Grande kikötőbe. 4-én reggel elindultak Sorrento felé, és a Porto Marina di Cassano előtti magas sziklafal alatt strandolással telt a nap. Este újra Capri, alvás a kikötőben.

Augusztus 5-én reggel az Amalfi-part mentén újra Salerno felé tartott a ROSE D’OR

– írja a portál nyomán a HVG.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló