Belföld

A Dunába vetette magát a népszerű magyar milliárdos

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.10 | 09:48
  • trendindex: 6

Augusztus 1-jén ugorhatott a folyóba.

Fotó: Pixabay

A Blikk értesülései szerint a holtestét néhány napja találták meg a Dunában.

Augusztus 4-én, 9 óra 50 perckor a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna 1643.5 folyamkilométerénél egy mederközépen sodródó férfi holttestet észleltek, akit a IX. kerületben lévő Kopaszi-gátnál tudtak partra emelni. A helyszíni és halottszemle során kétséget kizáróan nem lehetett megállapítani a személyazonosságát, azonban az eddig beszerzett adatok alapján feltételezhető, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos az augusztus 1-jén a Margit hídról vízbe ugrott G. Z. személyével

– állt a rövid közleményükben, amelyhez egy sokkoló fotót is csatoltak a napok óta vízben sodródó holttestről. Azóta kiderült, valóban Zoltánt találták meg, így a felhívást törölték.

Az 56 éves G. Zoltán halála előtt sokan értetlenül állnak, a közelmúltban is nívós eseményekről osztott meg fotókat a közösségi oldalain.

A képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek. Jócskán betekintést engedett követőinek az életébe, amelyről csak úgy sütött a gazdagság: luxuskocsik, hajók, puccos kiállítások, VIP-bulik, operabál, egzotikus nyaralások, golfklubok, gyönyörű nők és befolyásos barátok. Zoltán a közösségi oldalára feltöltött fotók szerint az elit már-már sztereotip életét élte – írja a Blikk.

Egy valódi milliárdosként mutatkozott. Kifele egy csodát árult magáról, de belül valami nyomaszthatta

– fogalmazott az egyik, névtelenséget kérő ismerőse.

A Blikknek Rácz Jenő is nyilatkozott, aki nemrég találkozott Zoltánnal egy autós rendezvényen. Sokkolta Zoltán halálhíre, értetlenül áll a történtek előtt.

Igazi nagypályás embernek számított, az összes luxusrendezvényen tiszteletvendég volt. Követte a munkásságomat, én pedig nagyon szeretem a kortárs művészetet, ezért többször is beszélgettünk. Mindig hívott a művészeti eseményekre, néhány alkalommal el is tudtam menni. Nagyon stabil úriember benyomását keltette, depresszió jelét sosem mutatta

– mesélte megrendülve Rácz Jenő.

Forrás: Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló