Belföld

Horror-baleset: megszólaltak a buszbaleset túlélői

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.18 | 14:18

Több utast a busz alól kellett kimenteni, többeket pedig feszítővágóval segítettek ki a roncsból.

“Akkor kezdtek érkezni a rendőrök, mikor odaértünk, borzalmas látvány voltmindenhol a szétszóródott személyes holmik hevertek a törmelékek közt, a buszból kikászálódó emberek pedig keresgették a cuccaikat, valaki pedig a busz alá szorulhatott. A sofőrfülke szinte megsemmisült. Azoknak, akik az első sorban ültek, valószínűleg esélyük sem volt” –  mesélte egy arra autózó asszony a Borsnak.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A lap úgy tudja, több utast a busz alól kellett kimenteni, többeket pedig feszítővágóval segítettek ki a roncsból. A sérültek egy részét az országos baleseti intézetbe szállították.

“Éppen aludtam, amikor a busz a betonoszlophoz csapódott. Szörnyű élmény volt! Mindenhol törmelékek vettek körül, de igazából akkor még fel sem fogtam mi történt. Nekem a szám repedt fel kívül és belül, nagy fájdalmaim vannak, de most annak is örülök, hogy élek. Soha többé nem fogok semmiért elégedetlenkedni” – nyilatkozta a baleset egyik tűlélője.

“Igazából a társaságból senki nem ismert senkit, mégis bánt, hogy egyelőre azt sem tudom, hogy a mellettem ülő társam túlélte-e a balesetet. Semmihez nem tudnám hasonlítani, amit most érzek” – mondta egy másik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.