Belföld

Megszólalt Ungár Péter a miniszterelnök horvátországi nyaralásával kapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.08 | 14:48

Orbán Viktor épp Ungár Péter testvérének villájánál lépett ki a horvát tengerből.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, videofelvétel készült Orbán Viktor horvátországi nyaralásáról.

Orbán Viktort nem akárhol kapták lencsevégre – videó

A mai napon megjelent egy újságcikk arról, hogy Orbán Viktor a nyáron feltűnt a nővérem által birtokolt horvátországi ingatlanban

– kezdte bejegyzését Ungár Péter.

A 350 négyzetméteres tengerparti villa az LMP-s Ungár Péter testvérének kizárólagos tulajdonában áll. Az eset kapcsán Ungár Péter megjegyezte: “Ezért ma újra meg lehet állapítani, hogy én úgy vagyok ellenzéki politikus, sőt egy ellenzéki párt egyik vezetője, hogy édesanyám Schmidt Mária, aki történetesen nemcsak fideszes, hanem szoros viszonyt ápol a miniszterelnökkel, a családom pedig tehetős”.

Véleménye szerint “úgy helyes, ha a miniszterelnök nyaralni megy, akkor kivesz egy szép szállodai szobát és kifizeti”. Ugyanakkor bejegyzésében azt is megjegyezte, hogy a családok tulajdonában álló cég bevételének töredéke származik állami forrásból.

Hozzátette: vagyonuk szinte teljességében édesapja teljesítményének az eredménye.

Ha ezeket tisztáztuk, akkor egy dologról azonban érdemes még beszélni, amiben csak látszólag fontos a személyem. Rólam már az előző és az azelőtti ciklusban is oknyomozó cikkek tucatjai derítették ki, hogy úgy vagyok ellenzéki politikus, hogy édesanyám a Fidesz felső köreihez tartozik – közölte Ungár, aki szerint ezek a cikkek nyilván azt akarták mondani, hogy valójában ő nem ellenzéki politikus, csak a négy kétharmadot összehozó Orbán Viktor úgy döntött, hogy „a főtanácsadója fiát fogja beépíteni titkosügynöknek az ellenzék soraiba”.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: 24.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló