Belföld

Durva: Kövér László is mentegeti Pálffy Istvánt a pedofil-botrány után

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.12 | 16:18

Kövér László nyíltan kimentette Semjén Zsoltot: nem kell a pedofilmosdató párttársával, Pálffy Istvánnal kapcsolatban nyilatkoznia.

Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese, nem lesz köteles válaszolni egy írásbeli kérdésre, amelyet Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese intézett hozzá. A kérdés azután merült fel, hogy Pálffy István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) korábbi országgyűlési képviselője a HírTV műsorvezetőjeként botrányos kijelentéseket tett a pedofíliával kapcsolatban.

Türelemmel lenne a pedofilok iránt a HírTV műsorvezetője – Kirugták

Pálffy István augusztus 21-én a Napi Aktuális című műsorban úgy nyilatkozott, hogy “bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké”. Ezen megjegyzése után a kormánypárti televíziós csatorna azonnal kirúgta Pálffyt, aki 13 év után tért vissza a tévézéshez. Sőt, nem csak kirúgta, de mindent fel is égetett mögötte:

A pedofilokat mosdató Pálffy István mögött mindent feléget a kormánymédia – A közösségi oldalát is eltüntették

Kövér László, a magyar parlament elnöke, a Fidesz-KDNP egyik vezetője most megvédte Semjén Zsoltot attól, hogy válaszolnia kelljen Vadai Ágnes kérdésére az esettel kapcsolatban. Vadai szerint mindez arra utal, hogy Kövér is mosdatja a pedofilokat, nem csak a KDNP-s kollégája.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló