Belföld

A pedofilokat mosdató Pálffy István mögött mindent feléget a kormánymédia – A közösségi oldalát is eltüntették

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.23 | 13:20

Miután a HírTV-ből egy nap után kirúgták Pálffy Istvánt, minden megjelent anyagot eltüntettek.

Pálffy egyetlen estén át lehetett a HírTV műsorvezetője, mert a Napi Aktuális című műsorban hatalmas botrányt okozott. Azt mondta, hogy a pedofilokkal szemben türelemmel kell lenni.

Ezt követően a HírTV azonnali hatállyal szerződést bontott a műsorvezetővel.

De ezzel még nincs vége az ügynek, ugyanis a Media1 megtudta, hogy már kedd estére eltűnt Pálffy István hivatalos Facebook-oldala, amivel az elmúlt hetekben Pálffy akkor még csak közelgő műsorvezetését népszerűsítették. (Azt, hogy Pálffy 13 év és a KDNP-s országgyűlési múltja után ismét tévézni fog, még július elején jelentették be.) A rajongói oldalt azóta is hiába keressük, nem érhető el.

Türelemmel lenne a pedofilok iránt a HírTV műsorvezetője – Kirugták

További érdekesség, hogy a HírTV-t tulajdonló fideszes médiaholding, a KESMA / Mediaworks alá tartozó Bors című bulvárlap internetes oldalán elérhetetlenné vált az a videóriport, amelyben Pálffy Istvánt népszerűsítték aznap, hogy az egykori KDNP-s honatya első HírTV-s műsorvezetésére sor.

A linket ugyan még találatként kihozza a Google, de a linkre kattintva kedd este óta folyamatosan 404-es hibaüzenet olvasható, azaz nem elérhető, feltehetőleg törölték

– írja a Média1.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló