Belföld

Oktatóvideó készült az árfigyelő rendszer használatához

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2023.09.13 | 16:18

Az ingyenesen elérhető online árfigyelőt már több mint 1,2 millió egyedi látogató kereste fel, augusztusban bevásárlólista funkcióval bővült a rendszer, most ennek használatát mutatja be egy videó - közölte szerdán az MTI-vel Gazdasági Versenyhivatal.

Fotó: Pixabay

A közlemény szerint egyre több időt töltenek el az érdeklődők az Árfigyelőn.

A július elsején indult árfigyelő 62 termékcsoport több száz termékének napi árát mutatja meg, hat kiskereskedelmi lánc mintegy 1200 boltjában.

Rigó Csaba Balázs, a nemzeti versenyhatóság elnöke augusztus 30-án a GVH Podcast csatornáján jelentette be, hogy többfunkciós, szabadon összeállítható, megosztható bevásárlólista is segíti a vásárlókat abban, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat.

Kiemelték:

a GVH most egy videóban mutatja be az új bevásárlólista funkció használatát.

 

Közölték: az online árfigyelő fejlesztése folyamatos, fejlesztik a megjelenítés, illetve a szolgálatás térképes funkcióját is. A jövőben lehetőség lesz például csak a környékbeli boltok termékeire szűrni, illetve a tervek között szerepel az árfigyelő hivatalos mobilapplikációjának kifejlesztése is. Tovább bővülhet a rendszerben szereplő termékek köre, illetve újabb kiskereskedők csatlakozhatnak az GVH által működtetett online árfigyelőhöz – ismertette a Versenyhivatal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló