Belföld

Vádlin harapott egy rendőrnőt egy ittas férfi Debrecenben

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.15 | 11:18

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök 2022. szeptember 4-én Debrecenben ittas személyeket vontak intézkedés alá, amelyet az egyik 40 éves férfi kifogásolt.

Hangosan sértegette a hivatalos személyeket, majd bántalmazással fenyegette őket, és ökölbe szorított kézzel, indulatosan feléjük indult.

Miután a rendőrök könnyfakasztó gázt alkalmaztak a férfival szemben, az elkövető megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól, eközben az ebben őt akadályozó rendőrnő irányába ütött, de annak kitérése miatt nem találta el.

A rendőrök testi kényszert alkalmaztak az elkövetővel szemben, aki ellenállt és többször a rendőrök felé rúgott és a vele szemben intézkedő rendőrnő vádlijába harapott. A sértett magánindítványt terjesztett elő a sérelmére megvalósított könnyű testi sértés vétsége miatt az elkövetővel szemben. A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és eredményesen indítványozta letartóztatását. A büntetőeljárási törvény eljárásgyorsító intézkedéseit alkalmazva az ügyészség az elkövetőt holnap a Debreceni Járásbíróság elé állítja.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a tárgyaláson végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza. A férfit alig egy éve ítélték végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, minősített súlyos testi sértés miatt.

Forrás: ugyeszseg.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló