Belföld

Bedrogozva maszturbált, miközben 11 házat festett össze a kaposvári férfi

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.20 | 09:26

Gábor a rendőröknek elismerte, hogy kábítószer hatása alatt végzett önkielégítést, és azt is, hogy előző éjjel tizenegy lakóház utcafronti falfelületét, valamint egy gépkocsit is megrongált festékszóróval.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 13-án 22 óra körül bejelentés érkezett, hogy Kaposváron, a Fő utcában egy látszólag bódult állapotban lévő férfi letolt nadrággal onanizált.

-írta a rendőrség honlapja.

A rendőrök haladéktalanul a helyszínre siettek, ahol tetten érték és elfogták. A 21 éves helyi lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt THC-ra pozitív értéket jelzett. M. Gábor a rendőröknek elismerte, hogy kábítószer hatása alatt végzett önkielégítést, és azt is, hogy előző éjjel tizenegy lakóház utcafronti falfelületét, valamint egy gépkocsit is megrongált festékszóróval.

A nyomozók a férfit szeméremsértés vétség, kábítószer birtoklása vétség, valamint többrendbeli rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.