Belföld

Teréz körút: keresik a rendőrök mellett sétáló nőt

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.28 | 10:20

Nagyon közel volt a robbanáshoz, pár lépéssel haladt a rendőrök előtt. Az ügyészségi nyomozók közleményben kérik, hogy jelentkezzen náluk.

“Kiemelten kérjük azon hölgy jelentkezését, aki a robbantás előtt pár másodperccel elsétált a rendőrjárőr mellett” – ezt írta a Központi Nyomozó Főügyészség abban a közleményben, amelyben a Teréz körúti robbantás, és az azt megelőző események szemtanúit keresik.

A nő jól látható azon a térfigyelő kamerás felvételen is, amit a rendőrség tett közzé a robbanás után majdnem két teljes nappal. Bekarikáztuk a képen, hogy kiről van szó.

notkeresnek

A nő később megelőzte a lassan haladó járőröket, és a videón nem látni, hogy a robbanás pillanatában pontosan hol volt, mit csinált.

Rajta kívül más tanúkat is keresnek az ügyészségi nyomozók: azokat, akik a videófelvételen felismerik magukat, de még nem tanúskodtak. Kihallgatásra jelentkezni a rendőrségnél lehet, a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán – olvasható a közleményben.

A Központi Nyomozó Főügyészség a Budapesten térfigyelő kamerákat üzemeltetőktől pedig azt kéri, hogy 2016. szeptember 24. és 25. napján készült felvételeket őrizzék meg. Valószínűleg nem csak a robbantás környékén lévő kamerák felvételeit akarják látni, mivel kérésüket a “Budapest közigazgatási területén” elhelyezett kamerák tulajdonosainak címezték.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló