Belföld

Fegyverrel fenyegetőzött egy férfi az 1-es villamoson

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.05 | 18:18

Gáz-riasztófegyverrel hadonászott egy férfi az 1-es villamoson hétfő délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. október 5-én 9 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest III. kerületében, a Flórián térnél közlekedő 1-es villamoson egy férfi fegyverrel hadonászik és ráfogta az egyik utasra is.

-írta meg a rendőrség.


Az óbudai rendőrök öt perc alatt a helyszínre értek, a férfit,  aki a Vörösvári úton leszállt a villamosról  a Bécsi út és Farkastorki út kereszteződésénél elfogták. A járőrök az 53 éves budapesti P. Zsoltnál megtalálták a gáz és riasztófegyvert is.

A rendőrök az adatgyűjtések során megállapították, hogy P. Zsolt a villamoson hangosan hallgatta a zenét, ezért szólt rá az egyik egy utas. Az 53 éves férfi ekkor övtáskájából elővette a fegyvert, hadonászott vele, majd ráfogta az őt csendre intő nőre. Az eset során senki nem sérült meg, a férfi a fegyverrel nem lőtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságára előállított P. Zsolt ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett miatt indítottak nyomozást, elszámoltatása folyamatban van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.