Belföld

Valószínűleg meleg orgián fotózták le az önkormányzati tisztviselőt – Képek!

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.23 | 14:18
  • trendindex: 6

Az eredetileg ifjúsági szálláshelynek épült Le Til Kúria befogad minden rendezvényt, ott készültek ezek a képek!

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Biriben néhány éve támogatásokkal épült meg egy kúriának nevezett épület, ami a  Le Til nevet viseli.

Impozáns, de semmiképpen sem gyermeküdülő Forrás:Instagram

A hely egyre népszerűbb rendezvény illetve esküvői helyszín, több influenszer is itt mondta ki a boldogító igent, illetve az esküvői szakma egyik rangos díját is megkapták. Itt tartották az X-Faktor egyik válogatóját, de több az országban ismert influencer is gyakran megfordul itt, és előszeretettel posztolnak innen.

Impozáns, de semmiképpen sem gyermeküdülő Forrás:Instagram

Azonban eredeti célja nem ez volt, hiszen az önkormányzat 2015-ös közleménye szerint is azzal a céllal épült, hogy abban 30 férőhelyes ifjúsági szálláshelyet alakítsanak ki, ahol:

egész évben lehetőség nyílik a diákok, szervezett csoportok és egyéni látogatók (csereprogramban résztvevő diákok, képzésre érkezők) kulturált elszállásolására, illetve egyéb rendezvények megtartására

A sztorit a 444.hu göngyölítette fel, akit érdekel a oknyomozás, az elolvashatja a teljes cikket. Ugyan a képeket, és Instagram fiókját törölte, de az interneten elérhetőek maradtak. Mi is innen vettük őket.

Buli a gyermeküdülőben. A helyiek szerint majdnem mindig buli van és rengeteg a luxusautó Forrás:Instagram/ Szálku István

Azonban Szálku István, Biri önkormányzati képviselője, a kúria egyik “megálmodója”, a polgármester fia gyakran tart itt személyes bulikat, és a képek alapján úgy néz ki, hogy szado-mazó orgiák is megrendezésre kerülnek az uniós támogatásokból épült eredetileg gyerektábornak szánt rendezvényház falai között. A polgármester fia a képen, egy szegecses bőrnadrágos férfi mellett áll egy franciaágy mellett, kezében bilincsel, nyakában pórázzal. A kép elmúlt évben karácsonykor készült.

A helyi önkormányzati képviselő, a polgármester fia, kezében bilincsel, nyakában pórázzal Forrás:Instagram/ Szálku István

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló